Ennakkoedellytys viittaa oppitunteihin, jotka sinun on suoritettava, ennen kuin voit siirtyä seuraaviin oppitunteihin.

Wheelhouse Collegessa edellytyksesi ovat taso ennen sitä, mitä katsot. Esimerkiksi myyntipäällikön tason 3 koulutuksella on ennakkoedellytys: Myyntipäällikön tason 2 koulutus.

Henkilöstön käyttäjä voi tarkastella valittuna olevan kurssinsa ennakkoa kurssin tiedot -paneelissa. Esimiehet ja ylläpitäjä voivat tarkastella kurssien ennakkoehdot Kirjasto- ja Kurssit-välilehdissä valitsemalla kurssin nimen.