Esimiehenä, järjestelmänvalvojana tai tuotteen omistajana sinun on istuttava käyttäjät tuotteisiin ennen niiden rekisteröimistä, jotta he voivat aloittaa koulutuksen. Toimi näin:

1. Siirry Ihmiset-välilehteen.
  2. Napsauta sen käyttäjän nimeä, joka sinun on istuttava.
  3. Valitse Yksittäiset tiedot -paneelissa "+Määritä paikka".
  4. Esiin ponnettavan moduulin avulla voit valita tuotteen, jossa käyttäjälle määritetään istuin.
  5. Kun olet valinnut Tuotteen, paina Valmis.

Käyttäjän Yksilölliset tiedot -paneelissa pitäisi nyt näyttää, että käyttäjälle on määritetty paikka. He ovat nyt valmiita ilmoittautumaan kursseille!