Wheelhouse Collegen henkilökunnan käyttäjät voivat käyttää transkriptioita koulutuksensa edistymisestä transkriptioominaisuuden kautta.  (Lisätietoja siitä, miten järjestelmänvalvojat ja esimiehet voivat käyttää transkriptioitaan, on artikkelissa "Koulutustranskriptiot - järjestelmänvalvojat ja johtajat".)  Nämä transkriptiot ovat käytettävissä, kun käyttäjät istuvat tuotteissa ja kun käyttäjät eivät enää istu tuotteissa.  Lisäksi käyttäjät voivat käyttää transkriptioitaan, kun heidän jälleenmyyjänsä tili ei ole enää aktiivinen.

Henkilökunnan käyttäjille, jotka istuvat tällä hetkellä vähintään yhdessä tuotteessa, transkriptiot ovat käytettävissä kojelaudan oikealla puolella.

1. Napsauta hallintapaneelissa Koulutusteksti.
  2. Avautuvassa modaalissa näet nykyiset ilmoittautumisesi ja suoritetut kurssisi kaikissa tuotteissa, joissa olet tai olet istunut.
  3. Jos olet istunut useammassa kuin yhdessä tuotteessa milloin tahansa, voit helposti siirtyä tuotteiden välillä napsauttamalla tuotteen nimeä modaalin vasemmalla puolella.
  4. Napsauta "Lataa" modaalin oikeassa yläkulmassa saadaksesi transkriptiosi PDF-muodossa.

Henkilökunnan käyttäjille, jotka eivät tällä hetkellä istu missään tuotteessa tai joiden tili ei ole enää aktiivinen, transkriptioihin pääsee menemällä sivustollemme Wheelhouse Collegessa ja käyttämällä aiempia kirjautumistietojasi (eli sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi).  Saat viestin, että et istu missään Tuotteissa.  Voit kuitenkin napsauttaa "Lataa transkriptiosi" päästäksesi aiempaan harjoitushistoriaasi.