Wheelhouse College Staff Gebruikers hebben toegang tot transcripties van hun trainingsvoortgang via de transcriptiefunctie.  (Voor informatie over hoe beheerders en managers toegang hebben tot hun transcripties, raadpleegt u het artikel 'Training transcripties - Beheerders en managers'.)  Deze transcripties zijn beschikbaar wanneer gebruikers in Producten zitten, evenals wanneer gebruikers niet langer in Producten zitten.  Bovendien hebben gebruikers toegang tot hun transcripties wanneer het account van hun dealerbedrijf niet langer actief is.

Voor medewerkers die momenteel in ten minste één Product zitten, zijn de transcripties toegankelijk aan de rechterkant van het dashboard.

1. Klik in het dashboard op Training Transcript.
  2. In de modal die verschijnt, kunt u uw huidige inschrijvingen en uw voltooide cursussen zien in alle producten waarin u zit of hebt gezeten.
  3. Als u op enig moment in meer dan één Product hebt gezeten, kunt u eenvoudig tussen Producten navigeren door op de naam van het Product aan de linkerkant van de modal te klikken.
  4. Klik op "Downloaden" in de rechterbovenhoek van de modal om uw transcriptie in PDF-formaat te verkrijgen.

Voor medewerkers die momenteel niet in producten zitten of van wie het account niet langer actief is, zijn de transcripties toegankelijk door naar onze site op Wheelhouse College te gaan en uw eerdere inloggegevens (d.w.z. uw e-mailadres en wachtwoord) te gebruiken.  U ontvangt een bericht dat u niet in producten zit.  U kunt echter op "Download uw transcript" klikken om toegang te krijgen tot uw eerdere trainingsgeschiedenis.