Tuotteiden omistajille koulutuksen edistymisraportin suorittaminen on helppo tapa nähdä tarkalleen, mitä käyttäjät ovat saavuttaneet ja kuinka paljon koulutusta heillä on vielä suoritettavana. Koulutuksen edistymisraportissa esitetään osasto(t) ja tuotteet, joihin käyttäjä on ilmoittautunut; nykyiset, suljetut ja suoritetut kurssit; sekä heidän kursseihinsa liittyvät päivämäärät, tietokilpailupisteet ja koepisteet. Tämän raportin laskentataulukkoversion lataaminen Ihmiset-välilehdeltä on paras tapa navigoida ja hallita sinulle tärkeitä tietoja.

Usean käyttäjän raportin luominen -

1. Siirry Ihmiset-välilehteen.
  2. Valitse avattavasta luettelosta tili, jota haluat tarkastella.
  3. Valitse Suodatusperuste valitaksesi parametrit, jotka haluat määrittää raportille.
  4. Valitse seuraavaksi Ryhmä näytön oikealla puolella olevasta Käyttäjätiedot-paneelista.
  5. Valitse kaikki tai osa käyttäjistä, jotka haluat sisällyttää raporttiin.
  6. Valitse Suorita edistymisraportti.
  7. Luo raportti Excel-taulukkomuodossa valitsemalla Lataa-painike. Excel-tiedostossa näet eri välilehdet jokaiselle tuotteelle, johon käyttäjät ovat rekisteröityneet.

Yhden käyttäjän raportin luominen -

1. Siirry Ihmiset-välilehteen.
  2. Valitse avattavasta luettelosta tili, jota haluat tarkastella.
  3. Etsi ja valitse käyttäjä, jolle haluat suorittaa edistymisraportin.
  4. Valitse Suorita edistymisraportti.
  5. Luo raportti Excel-taulukkomuodossa valitsemalla Lataa-painike. Excel-tiedostossa näet eri välilehdet jokaiselle Tuotteelle, johon valittu käyttäjä on rekisteröity.