För produktägare är att köra en utbildningsrapport ett enkelt sätt att se exakt vad dina användare har åstadkommit och hur mycket utbildning de fortfarande måste genomföra. Utbildningens framstegsrapport beskriver avdelning(er) och produkt(er) som en användare är inskriven på; de nuvarande, avslutade och avslutade kurserna; såväl som datum, frågesportresultat och provresultat relaterade till deras kurser. Att ladda ner kalkylarksversionen av denna rapport från fliken Personer är det bästa sättet att navigera och hantera information som är viktig för dig.

Skapa en rapport för flera användare -

1. Navigera till fliken Personer.
  2. Välj det konto som du vill granska från rullgardinsmenyn.
  3. Välj Filtrera efter för att välja vilka parametrar du vill ställa in för rapporten.
  4. Välj sedan Grupp från panelen Användarinformation till höger på skärmen.
  5. Välj alla eller ett urval av användare som du vill inkludera i rapporten.
  6. Välj Kör förloppsrapport.
  7. För att skapa en rapport i Excel-kalkylbladsformat, välj knappen Ladda ner. I Excel-filen kommer du att se olika flikar för varje produkt som dina användare är registrerade i.

Skapa en enanvändarrapport -

1. Navigera till fliken Personer.
  2. Välj det konto du vill granska från rullgardinsmenyn.
  3. Leta upp och välj den användare som du vill köra en lägesrapport för.
  4. Välj Kör förloppsrapport.
  5. För att skapa en rapport i Excel-kalkylbladsformat, välj knappen Ladda ner. I Excel-filen kommer du att se olika flikar för varje produkt där den valda användaren är registrerad.