Voor producteigenaren is het uitvoeren van een trainingsvoortgangsrapport een gemakkelijke manier om precies te zien wat uw gebruikers hebben bereikt en hoeveel training ze nog moeten voltooien. Het trainingsvoortgangsrapport geeft een overzicht van de afdeling(en) en product(en) waarvoor een gebruiker is ingeschreven; de huidige, afgesloten en afgeronde Cursussen; evenals datums, quizscores en examenscores met betrekking tot hun cursussen. Het downloaden van de spreadsheetversie van dit rapport van het tabblad Personen is de beste manier om door de informatie die voor u belangrijk is te navigeren en deze te beheren.

Een rapport voor meerdere gebruikers maken -

1. Navigeer naar het tabblad Mensen.
  2. Selecteer het account dat u wilt bekijken in de vervolgkeuzelijst.
  3. Selecteer Filteren op om te kiezen welke parameters u voor het rapport wilt instellen.
  4. Selecteer vervolgens Groep in het gebruikersinformatiepaneel aan de rechterkant van het scherm.
  5. Kies alle of een selectie van gebruikers die u in het rapport wilt opnemen.
  6. Selecteer Voortgangsrapport uitvoeren.
  7. Selecteer de knop Downloaden om een rapport in Excel-spreadsheetformaat te genereren. In het Excel-bestand ziet u verschillende tabbladen voor elk product waarvoor uw gebruikers zijn ingeschreven.

Een rapport voor één gebruiker maken -

1. Navigeer naar het tabblad Mensen.
  2. Selecteer het account dat u wilt bekijken in de vervolgkeuzelijst.
  3. Zoek en selecteer de gebruiker voor wie u een voortgangsrapport wilt uitvoeren.
  4. Selecteer Voortgangsrapport uitvoeren.
  5. Selecteer de knop Downloaden om een rapport in Excel-spreadsheetformaat te genereren. In het Excel-bestand ziet u verschillende tabbladen voor elk product waarvoor de geselecteerde gebruiker is ingeschreven.