Slik inviterer du nye gruppemedlemmer:

1. Klikk personer-fanen.
  2. Velg +Ny person-koblingen øverst på siden.
  3. Angi gruppemedlemmets kontaktinformasjon i modulen Opprett ny person - navnet og e-postadressen kreves.
  4. Velg denne brukerens rolle: administrator, overordnet eller personalbruker, og velg deretter avdelingen.
  5. Tilpass teamets produktseter og kursregistrering (valgfritt.) Du kan også velge å forlate brukeren i vår standard kurspåmelding og produktseter.
  6. Hvis du vil sende invitasjons-e-posten, klikker du Neste, og du er klar!

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se videoen Komme i gang - Lederkurs: Personer del 1 i biblioteket.