Nieuwe teamleden uitnodigen:

1. Klik op het tabblad Personen.
  2. Selecteer bovenaan de pagina de koppeling +Nieuwe persoon.
  3. Voer de contactgegevens van het teamlid in de module Nieuwe persoon maken in- de naam en het e-mailadres zijn vereist.
  4. Kies de rol van deze gebruiker: beheerder, manager of medewerkergebruiker en selecteer vervolgens hun afdeling.
  5. Pas de productstoelen en cursusinschrijving van je team aan (optioneel.) U kunt er ook voor kiezen om de gebruiker achter te laten in onze standaard cursusinschrijving en productstoelen.
  6. Om de uitnodigingsmail te verzenden, klik je op "Volgende" en je bent helemaal klaar!

Zie voor meer informatie de video Aan de slag - Managercursus: Mensen deel 1 in de bibliotheek.