Wheelhouse College Personale Brukere kan få tilgang til transkripsjoner av deres opplæringsfremgang gjennom transkripsjonsfunksjonen.  (Hvis du vil ha informasjon om hvordan administratorer og ledere kan få tilgang til transkripsjonene sine, kan du se artikkelen "Opplæringsutskrifter – administratorer og ledere".)  Disse transkripsjonene er tilgjengelige når brukere sitter i Produkter, samt når brukere ikke lenger sitter i Produkter.  I tillegg kan brukere få tilgang til transkripsjonene sine når forhandlerens konto ikke lenger er aktiv.

For personalbrukere som for øyeblikket sitter i minst ett produkt, kan du få tilgang til transkripsjonene på høyre side av dashbordet.

1. Fra dashbordet klikker du på Opplæringsutskrift.
  2. I modalen som dukker opp, vil du kunne se dine nåværende påmeldinger og dine fullførte kurs i alle produktene du er eller har sittet i.
  3. Hvis du har sittet i mer enn ett produkt til enhver tid, kan du enkelt navigere mellom produkter ved å klikke på navnet på produktet på venstre side av modulen.
  4. Klikk på "Last ned" øverst til høyre i modalen for å få transkripsjonen din i PDF-format.

For personalbrukere som for øyeblikket ikke sitter i noen produkter eller hvis konto ikke lenger er aktiv, kan transkripsjonene nås ved å gå til nettstedet vårt på Wheelhouse College og bruke din tidligere påloggingsinformasjon (dvs. din e-postadresse og passord).  Du vil motta en melding om at du ikke sitter i noen produkter.  Du kan imidlertid klikke på "Last ned transkripsjonen din" for å få tilgang til din tidligere treningshistorikk.