Käyttäjän profiili sisältää tietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron, otsikon, osaston, tilin edustajan, esimiehet, tuotteet ja sijainnit.

Järjestelmänvalvojan tai hallinnan käyttäjät löytävät profiilitietonsa Wheelhouse-valikon Profiili-välilehdeltä (näytön vasemmassa sivussa oleva paneeli). Tässä ikkunassa järjestelmänvalvoja ja esimiehet voivat muokata yhteystietojaan ja päivittää salasanansa.

Henkilökunnan käyttäjät voivat löytää profiilitietonsa valitsemalla nimensä vieressä olevan hammaspyöräkuvakkeen näytön oikeasta yläkulmasta. Tästä avattavasta valikosta he voivat muokata nimeään ja puhelinnumeroaan sekä päivittää salasanansa.