Het profiel van een gebruiker bevat informatie zoals hun naam, e-mailadres, telefoonnummer, titel, afdeling, accountvertegenwoordiger, managers, producten en locaties.

Beheerders- of managergebruikers vinden hun profielgegevens op het tabblad Profiel van het Wheelhouse-menu (het paneel aan de linkerkant van hun scherm). Vanuit dit venster kunnen beheerders en managers hun contactgegevens bewerken en hun wachtwoord bijwerken.

Medewerkers kunnen hun profielgegevens vinden door het tandwielpictogram naast hun naam in de rechterbovenhoek van hun scherm te selecteren. In dit vervolgkeuzemenu kunnen ze hun naam en telefoonnummer bewerken en hun wachtwoord bijwerken.