En brukerprofil inneholder informasjon som navn, e-postadresse, telefonnummer, tittel, avdeling, forretningsforbindelsesrepresentant, ledere, produkter og steder.

Administrator- eller Manager-brukere finner profilinformasjonen sin på Profil-fanen på Styrehusmenyen (panelet til venstre på skjermen). Fra dette vinduet kan administratorer og ledere redigere kontaktinformasjonen og oppdatere passordet.

Personalbrukere kan finne profilinformasjonen sin ved å velge tannhjulikonet ved siden av navnet sitt øverst til høyre på skjermen. Fra denne rullegardinmenyen kan de redigere navn og telefonnummer samt oppdatere passordet.