Jos järjestelmänvalvoja/esimies haluaa tarkastella tai tulostaa henkilöstönsä todistuksia, klikkaa tästä.

Henkilöstön käyttäjät voivat tulostaa sertifikaattien suoraan koontinäytöstään.  Napsauta näytön oikeassa sivussa olevan Viimeisimmät aktiviteetit -ruudun yläpuolella olevaa Varmenteet-ruutua ja napsauta sitten tulostettavan varmenteen nimeä.

Järjestelmänvalvojat ja esimiehet voivat tulostaa omat varmenteensa seuraavasti:

1. Valitse näytön vasemmassa sivussa Oma kurssit -välilehti.
  2. Siirry Valmis-paneeliin, jos haluat tarkastella suoritettuja kursseja, ja valitse sitten kurssi ja taso, jolle haluat tulostaa todistuksen.
  3. Laajenna kurssin kuvaus valitsemalla Näytä lisää, niin kurssin otsikko näkyy sinisenä.
  4. Napsauta sinistä kurssin otsikkolinkkiä ja varmista, että ponnahdusikkunon esto on poistettu käytöstä. Sertifikaatti näkyy uutena välilehtenä. Tulosta noudattamalla selaimen ohjeita.