Vi har laget en rask videoopplæring som viser deg hvordan:

Også nedenfor er skriftlige instruksjoner hvis du foretrekker:

Hvis en administrator/overordnet ønsker å vise/skrive ut de ansattes sertifikater, klikker du her.

Personalbrukere kan skrive ut sertifikater direkte fra instrumentbordet.  Klikk på Sertifikater-boksen over Nylig aktivitet på høyre side av skjermen, og klikk deretter på navnet på sertifikatet du vil skrive ut.

Administratorer og ledere kan skrive ut sine egne sertifikater ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Velg Dine emner-fanen til venstre på skjermen.
  2. Gå til Fullført-panelet for å se fullførte emner, og velg deretter emnet og nivået du vil skrive ut sertifikatet for.
  3. Velg «Vis mer» for å utvide emnebeskrivelsen, og emnetittelen utheves i blått.
  4. Klikk på den blå Emnetittel-lenken, og sørg for at popup-blokkeringen din er deaktivert. Sertifikatet vises som en ny kategori. Følg instruksjonene i nettleseren for å skrive ut.