Korttisi veloitetaan kuukausittain, kun koeajotilauksesi on umpeutunut (jos sinulla on sellainen.)

Voit tarkistaa kuukausittaisen maksuaikataulusi siirtymällä Tili-välilehteen ja valitsemalla näytön oikeassa yläkulmassa Maksuaikataulu. Uusi välilehti avautuu, ja siinä on luettelo tulevista maksuista, jotka veloitetaan automaattisesti Päivämäärä-sarakkeen päivämääränä. (Varmista, että ponnahdusikkunon esto on poistettu käytöstä.)