Managerin käyttäjä on yksi Wheelhouse LMS:n käyttäjärooleista. Esimiehet on määrätty valvomaan tiettyjä osastoja, joten he voivat käyttää LMS:ää vähemmän kuin järjestelmänvalvojaa, mutta silti paljon enemmän käyttöoikeudet kuin henkilöstön käyttäjällä.  Esimiehet voivat:
  • luo lisää esimies- ja henkilöstökäyttäjiä
  • kurssirekisteröinnit
  • pidentää kurssien määräaikoja
  • palauta loppukokeet
  • seurata koulutuksen edistymistä
  • lähettää uudelleen aktivointi- tai salasanan palautussähköpostit
  • käyttäjäroolien muuttamiseen
  • päivitä profiilitiedot

Esimiehillä on pääsy tuotesisältöön Kurssit-välilehden ja kirjaston kautta. Esimiehillä on koontinäyttö, jonka avulla he voivat nopeasti käyttää tiiminsä edistymistä koulutuksen avulla, ja heillä on Ihmiset-välilehti, jossa he voivat hallita ja muokata käyttäjien tietoja ja kursseja.

Esimiehen ja järjestelmänvalvojan käyttäjillä on hyvin samanlainen kokemus LMS:stä, sillä suurin ero on se, että järjestelmänvalvojalla on pääsy KAIKKIIN osastoihin ja sijaintiin, kun taas hallinnan käyttäjät voivat käyttää vain osastoja ja sijainteja, joihin järjestelmänvalvoja tai tilin edustaja on heidät määrittänyt.