En Manager-bruker er en av brukerrollene i Wheelhouse LMS. Ledere er tildelt for å overvåke bestemte avdelinger og er dermed autorisert med mindre grad av tilgang til LMS enn en administrator, men mye mer tilgang enn en personalbruker.  Ledere kan gjøre følgende:
  • opprette flere leder- og personalbrukere
  • tilordne kursregistreringer
  • forlenge kursfrister
  • tilbakestille avsluttende eksamener
  • spore treningsfremdrift
  • sende e-postmeldinger for aktivering eller tilbakestilling av passord nytt
  • endre brukerroller
  • oppdatere profilinformasjon

Ledere har tilgang til produktinnhold via Emner-fanen i tillegg til biblioteket. Ledere har et instrumentbord som gir dem rask tilgang til teamets fremdrift gjennom opplæringen, og de har en Personer-fane der de kan administrere og redigere brukernes informasjon og kurs.

Leder- og administratorbrukere har en veldig lik opplevelse LMS, hovedforskjellen er at administratoren har tilgang til ALLE avdelinger og steder, mens Manager-brukerne bare har tilgang til avdelingene og stedene de er tilordnet av administratoren eller kontorepresentanten.