Her er en rask video som viser deg hvordan du suspenderer kontoen eller produktet:

Bare kontorepresentanten har myndighet til å gjøre dette.

Gå til Konto-fanen på Wheelhouse-menyen. Til høyre ser du Abonnementer. Under dette ser du en farget lenke, Suspend Abonnement.

Hvis du velger å suspendere abonnementet, suspenderes kontoen din på slutten av den gjeldende faktureringssyklusen. Du er velkommen tilbake når som helst, og kan aktivere kontoen din når som helst.