Här är en snabbvideo som visar hur du stänger av ditt konto eller din produkt:

Endast kontorepresentanten har befogenhet att göra detta.

Navigera till fliken Konto på Wheelhouse-menyn. Till höger ser du Prenumerationer. Under detta ser du en färgad länk, Suspend Subscription.

Om du väljer att avbryta prenumerationen stängs ditt konto av i slutet av din aktuella faktureringsperiod. Du är välkommen tillbaka när som helst och kan återaktivera ditt konto när du vill.