Kontoen din er ditt abonnement Wheelhouse College's Learning Management System (LMS). Du oppretter kontoen din når du tester stasjonen eller kjøper et regelmessig abonnement et Wheelhouse College-produkt. Selve kontoen er gratis, mens produktene har abonnementsavgifter knyttet til seg.

Forretningsforbindelsen har et hierarki av Brukerroller, hver med sitt eget tilgangsnivå. Disse rollene inkludererkontorepresentanten, administratoren, lederen og personalet.