Ditt konto är din prenumeration Wheelhouse College's Learning Management System (LMS). Du skapar ditt konto när du provkör eller köper en återkommande prenumeration en Wheelhouse College-produkt. Kontot i sig är gratis, medan produkterna har prenumerationsavgifter kopplade till sig.

Kontot har en hierarki av användarroller, var och en med sin egen åtkomstnivå. Dessa roller inkluderar kontorepresentant, administratör, Föreståndare och Personal.