Her er en kort video som viser deg hvordan:

Hvis du vil endre kontorepresentanten (også kjent som forhandlerrepresentanten), må du være den gjeldende kontorepresentanten. Bare gå til Konto-siden og velg "endre" ved siden av e-postadressen til den nåværende kontorepresentanten.

Hvis du vil endre primærkontakten, går du til Forretningsforbindelse-fanen, velger blyantikonet ved siden av navnet på hovedkontakten. Velg den nye primærkontakten fra rullegardinlisten. Ikke glem å lagre endringene.