Här är en kort video som visar hur:

Om du vill ändra kontorepresentanten (även känd som dealerrepresentanten) måste du vara kontorepresentant. Gå bara till kontosidan och välj "ändra" bredvid e-postadressen till den aktuella kontorepresentanten.

Om du vill ändra den primära kontakten går du till fliken Konto och väljer pennikonen bredvid namnet på den primära kontakten. Välj din nya primära kontakt i listrutan. Glöm inte att spara ändringarna.