Ja!  Brukere kan se Sams Garage-videoer med undertekster på engelsk, fransk, tysk eller spansk.  I tillegg er Komme i gang-videoer tilgjengelige på mer enn et dusin forskjellige språk.

(Videoundertekster er imidlertid ikke tilgjengelige for øyeblikket for Sam's Dock, Sam's Peloton, Compliance eller BOSS.)

For å få tilgang til tilgjengelige undertekster for en video, klikker du bare på tannhjulikonet nederst til høyre i videoen, blar til "CAPTIONS", og velger deretter ønsket språk.