Ja!  Gebruikers kunnen Sam's Garage-video's bekijken met ondertitels in het Engels, Frans, Duits of Spaans.  Daarnaast zijn aan de slag-video's beschikbaar in meer dan een dozijn verschillende talen.

(Video-ondertitels zijn momenteel echter niet beschikbaar voor Sam's Dock, Sam's Peloton, Compliance of BOSS.)

Om toegang te krijgen tot de beschikbare ondertitels voor een video, klikt u eenvoudig op het tandwielpictogram rechtsonder in de video, scrolt u naar "CAPTIONS" en selecteert u vervolgens de gewenste taal.