Instrumentbordet refererer til den primære visningen som produkteiere ser første gang de logger på.  Produkteierens dashbord viser en oversikt over opplæringsfremdriften, sortert etter hver av kontoene deres. For å se informasjonen for en bestemt konto, kan en produkteier bruke rullegardinmenyen ved siden av «Konto» øverst på siden.

Øverst på dashbordet vil produkteiere se aktivitetspanelet for en bestemt konto. Aktivitetspanelet gir et sammendrag av en kontos nylige aktivitet på Wheelhouse College delt inn i to kategorier: Opplæringsaktivitet og Brukerhendelse. Produkteiere kan veksle mellom disse to kategoriene ved å klikke på kategorinavnene.

Under dette viser tabellen Staff Course Progress en oversikt over kursfremgang, spørrekonkurranser, eksamener, utløpsdatoer og påmeldingsinformasjon fordelt på avdeling og medarbeider. Ved å klikke på en bestemt brukers navn, kan produkteieren raskt navigere for å se gjennom flere detaljer om den personen.