Het Wheelhouse Menu verwijst naar het paneel met opties voor elke gebruiker. Medewerkers hebben uw cursussen en dashboardtabbladen in hun menu van waaruit ze toegang hebben tot hun meest recente trainingsvoortgang en cursussen waarin ze zijn ingeschreven, maar nog niet zijn gestart. Ze hebben ook toegang tot hun certificaten vanuit hun dashboard.

Managers en beheerders hebben een dashboard, uw cursussen, bibliotheek, personen en profieltabblad. Met het dashboard kunnen ze de meest recente trainingsvoortgang van hun team bekijken, terwijl ze op het tabblad Uw cursussen hun eigen trainingsvoortgang kunnen bekijken. Het tabblad Bibliotheek biedt een overzicht van alle beschikbare afdelingen en cursussen die beschikbaar zijn voor zittende gebruikers. Op het tabblad Bibliotheek kunnen ze de mensen die ze beheren inschrijven voor cursussen, een lijst met alfabetisch gesorteerde lessen en bronnen zoals cursusdocumenten, trainingsschema's en studiegidsen bekijken. Op het tabblad Profiel kan een manager-/beheerder zijn contactgegevens aanpassen, zijn wachtwoord bijwerken en zijn locaties, producttoewijzingen en afdelingen bekijken.

Op het tabblad Personen kunnen managers en beheerders een overzicht zien van wie ze beheren, hun afdelingen, rollen en laatste inlogdatum/-tijd. Op dit tabblad kunnen ze ook een gedetailleerder overzicht zien van de trainingsvoortgang van elk individu, inclusief hun huidige cursussen, voltooide cursussen, verdiende certificaten en contactgegevens. Ze kunnen ook nieuwe gebruikers uitnodigen, hun mensen in producten plaatsen, hun rol wijzigen, ze inschrijven voor cursussen, hen e-mails voor het opnieuw instellen van wachtwoorden sturen, hun voortgangsrapporten uitvoeren, hun contactgegevens wijzigen of hun gebruikersprofiel volledig verwijderen.

Het menu van de accountvertegenwoordiger verschilt alleen van managers en beheerders omdat het een accounttabblad heeft, van waaruit de vertegenwoordiger productabonnementen kan toevoegen of onderbreken, betalingsgegevens kan wijzigen, gebruikers kan toevoegen of verwijderen, gebruikers kan plaatsen of ontzetten en locaties kan toevoegen of verwijderen.