Wheelhouse-menyn hänvisar till panelen med alternativ för alla användare. Personalanvändare har dina kurser och instrumentpanelsflikar menyn från vilka de kan komma åt sina senaste utbildningsframsteg & kurser som de har registrerats i men ännu inte har startat. De har också tillgång till sina certifikat från instrumentpanelen.

Chefer och administratörer har en instrumentpanel, fliken Kurser, Bibliotek, Personer och Profil. Instrumentpanelen gör det möjligt för dem att granska de senaste utbildningsförloppet för sitt team, medan fliken Dina kurser gör det möjligt för dem att granska sina egna utbildningsframsteg. Fliken Bibliotek ger en översikt över alla tillgängliga avdelningar och kurser som är tillgängliga för sittande användare. fliken Bibliotek kan de registrera de personer de hanterar i kurser, visa en lista över lektioner som sorterats alfabetiskt och resurser som kursdokument, utbildningsscheman och studieguider. fliken Profil kan en användare av chef/administratör justera sin kontaktinformation, uppdatera sitt lösenord och visa sina platser, produkttilldelningar och avdelningar.

fliken Personer kan chefer och administratörer se en översikt över vem de hanterar, deras avdelningar, roller och senaste inloggningsdatum/-tid. Från den här fliken kan de också se en mer detaljerad vy över varje individs utbildningsförlopp, inklusive deras aktuella kurser, slutförda kurser, intjänade certifikat och kontaktinformation. De kan också bjuda in nya användare, placera sina personer i produkter, ändra sin roll, registrera dem i kurser, skicka dem e-postmeddelanden om återställning av lösenord, köra sina framstegsrapporter, ändra deras kontaktinformation eller ta bort deras användarprofil helt.

Kontorepresentantens meny skiljer sig endast från chefer och administratörer genom att den har fliken Konto, från vilken representanten kan lägga till eller avbryta produktprenumerationer, ändra betalningsinformation, lägga till eller ta bort användare, placera eller ta bort användare och lägga till eller ta bort platser.