Alleen een beheerder of manager kan de rol van een gebruiker wijzigen

We hebben een korte videozelfstudie gemaakt waarin je laat zien hoe:

Hieronder vindt u ook schriftelijke instructies als u dat liever hebt:

1. Navigeer naar het tabblad Personen.

2. Selecteer de naam van de gebruiker wiens rol u wilt wijzigen.

3. Selecteer in het detailpaneel rechts van het scherm het potloodpictogram naast het vak "Rol".

4. Selecteer de vervolgkeuzepijl in het vak "Rol".

5. Selecteer de nieuwe rol en titel van de gebruiker, indien van toepassing, en sla uw wijzigingen op.