Koontinäytössä on tilannevedos uusimmista kursseistasi ja edistymisestäsi niiden kautta, ja sen avulla voit helposti käynnistää seuraavan oppitunnin kaikista viimeaikaisista kursseista.

Kurssit-välilehdessä on myös luettelo tällä hetkellä ilmoittautuneista kursseista. Tässä välilehdessä voit tarkastella sekä käynnissä olevia kursseja että suoritettuja kursseja. Kurssin edistymispalkin Nykyisen näkymän jokaisen kurssiotsikon oikealla puolella voit nopeasti nähdä kurssin edistymisen. Valitse otsikko, jos haluat näyttää täydellisen näkymän kurssin edistymisestä, mukaan lukien katsotut oppitunnit ja valmiit tietokilpailut.

Vuonna 2023 lisäsimme myös Staff-käyttäjille ladattavan Transcripts-ominaisuuden. Löydät lisätietoja tästä.