Uw dashboard biedt een momentopname van uw meest recente cursussen, uw voortgang erdoorheen en stelt u in staat om eenvoudig de volgende les van een recente cursus te starten.

Op het tabblad Uw cursussen vindt u ook een lijst met momenteel ingeschreven cursussen. Op dit tabblad kunt u zowel cursussen bekijken die momenteel worden uitgevoerd als voltooide cursussen. Met de voortgangsbalk van de cursus rechts van elke cursustitel in de weergave Huidige kunt u snel een glimp opvangen van uw cursusvoortgang. Selecteer de titel om een volledig overzicht van je cursusvoortgang weer te geven, inclusief bekeken lessen en voltooide quizzen.

In 2023 hebben we ook een downloadbare Transcripts-functie toegevoegd voor Staff-gebruikers. U kunt hier meer informatie over vinden.