Suoritustodistus on tulostettava asiakirja, joka annetaan jokaiselle opiskelijalle, kun hän läpäisee opintosarjan tai kurssitason katsoessaan oppitunteja ja ansaitsemalla vähintään 80 % loppukokeessa.

Henkilökunnan käyttäjät voivat tarkastella todistuksiaan kahdesta paikasta: Ensin oman sivun yläreunassa on Omat kurssit -välilehti. Valitse kurssipaneelista "Valmiit kurssit" ja valitse sen kurssin nimi, jolle olet ansainnut todistuksen. Napsauta ladattavaa linkkiä, jossa on kurssin otsikko ja todistuksen numero, joka sijaitsee kurssin kuvauksen alapuolella. Toiseksi he voivat tarkastella sertifikaattia suoraan koontinäytöstään paikantamalla ja valitsemalla sinisen painikkeen, jossa lukee "Varmenteet".

Esimiehet ja järjestelmänvalvojakäyttäjät voivat tarkastella ja tulostaa sertifikaattinsa Kurssit-välilehden Valmiit kurssit -paneelissa. Jos esimies tai järjestelmänvalvoja haluaa tulostaa tiiminsä varmenteet, hän voi selvittää, miten ne ovat täällä.