Een Certificaat van Voltooiing is het afdrukbare document dat voor elke student wordt afgegeven wanneer ze slagen voor een cursusreeks of een cursusniveau bij het bekijken van de lessen en ten minste 80% verdienen op het eindexamen.

Medewerkers Gebruikers kunnen hun certificaten vanaf twee plaatsen bekijken: Ten eerste het tabblad Uw cursussen bovenaan hun pagina. Selecteer 'Voltooide cursussen' in het cursusvenster en selecteer de naam van de cursus waarvoor je het certificaat hebt verdiend. Klik op de downloadbare link met de cursustitel en het certificaatnummer onder de cursusbeschrijving. Ten tweede kunnen ze certificaten rechtstreeks vanuit hun dashboard bekijken door de blauwe knop met de tekst 'Certificaten' te vinden en te selecteren.

Managers en beheerders kunnen hun certificaten bekijken en afdrukken via het tabblad Uw cursussen in het deelvenster Voltooide cursussen. Als een manager of beheerder de certificaten van zijn team wil afdrukken, kunnen ze hier lezen hoe.