Et fullføringsbevis er det utskrivbare dokumentet som utstedes for hver student når de består en kursserie eller et kursnivå når de ser leksjonene og tjener minst 80% avsluttende eksamen.

Personalbrukere kan se sertifikatene sine fra to steder: Først kategorien Dine emner øverst siden. Velg "Fullførte emner" i emnepanelet, og velg navnet kurset du fikk sertifikatet for. Klikk den nedlastbare lenken med emnetittelen og sertifikatnummeret, som du finner under emnebeskrivelsen. For det andre kan de se sertifikater direkte fra dashbordet ved å finne og velge den blå knappen som sier "Sertifikater."

Administratorer og administratorbrukere kan se og skrive ut sertifikatene sine via Dine emner-fanen i Fullførte emner-panelet. Hvis en leder eller administrator ønsker å skrive ut teamets sertifikater, kan de finne ut hvordan her.