Näin voit tyhjentää välimuistin, kun käytät Firefox-selainta:

1. Napsauta näytön oikeassa yläkulmassa kolmea pinottua riviä.
2. Napsauta "Asetukset".
3. Napsauta näytön vasemmassa reunassa Tietosuoja ja suojaus.
4. Vieritä alas kohtaan Evästeet ja sivustotiedot ja napsauta Tyhjennä tiedot.
5. Valitse Väliaikaiset välimuistissa olevat tiedostot ja sivut.
6. Valitse aikajakso "Milloin"-kohdan vieressä olevasta avattavasta valikosta.
7. Napsauta "Tyhjennä".