Vi har laget en rask videoopplæring som viser deg hvordan:

Også nedenfor er skriftlige instruksjoner hvis du foretrekker:

Personalbrukere må kontakte administratoren eller lederen for å endre e-postadressene sine.

Administratorer og overordnede kan oppdatere sine egne e-postadresser ved å gå til profilfanene og klikke redigeringsikonet ved siden av navnet.

Administratorer og ledere kan oppdatere e-postadressen til alle brukere i abonnementet ved å gå til Personer-fanen. (Ledere kan bare gjøre dette for personer i avdelingene sine.) Når du er i kategorien Personer, velger du personen som har en e-postadresse som må oppdateres.  Klikk deretter på redigeringsfunksjonen (blyant) øverst til høyre i brukerens profilpanel.