Vi har skapat en snabb videohandledning som visar hur:

Nedan följer också skriftliga instruktioner om du föredrar:

Personalanvändare måste kontakta administratören eller chefen för att ändra sina e-postadresser.

Administratörer och chefer kan uppdatera sina egna e-postadresser genom att gå till sina profilflikar och klicka på redigeringsikonen bredvid deras namn.

Administratörer och chefer kan uppdatera e-postadressen för alla användare i prenumerationen genom att gå till fliken Personer. (Chefer kan bara göra detta för personer på sina avdelningar.) En gång på fliken Personer väljer du den person vars e-postadress måste uppdateras.  Klicka sedan på funktionen redigera (penna) i det övre högra hörnet på användarens profilpanel.