Dette er en valgfri funksjon som er utformet spesielt for forretningsforbindelser med tanke flere utsalgssteder. Den kan imidlertid brukes som et grupperingsverktøy for en hvilken som helst forretningsforbindelse. Plasseringer kan opprettes, og bestemte personer som er knyttet til disse plasseringene, slik at ledere og administratorer kan organisere et stort antall personer i henhold til den fysiske adressen, etter områder eller er mest nyttig. Fra Personer-fanen kan en administrator filtrere etter sted og dermed raskt finne nøyaktig grupperingen av personer de leter etter i kontoen sin. Hvis en konto velger å ikke bruke denne funksjonen, settes Wheelhouse-systemet som standard til én enkelt lokasjonskonto.

Bare kontorepresentanten kan legge til steder i forretningsforbindelsen