Detta är en valfri funktion som utformats speciellt för konton med flera detaljhandelsplatser i åtanke. Det kan dock användas som ett grupperingsverktyg för alla konton. Platser kan skapas och specifika personer som är associerade med dessa platser att chefer och administratörer kan ordna ett stort antal personer enligt deras fysiska adress eller efter regioner, eller men är mest användbart. fliken Personer kan en chef eller administratör filtrera efter plats och därmed snabbt hitta exakt den gruppering av personer de letar efter i sitt konto. Om ett konto väljer att inte använda den här funktionen är Wheelhouse-systemet som standard ett enda platskonto.

Endast kontorepresentanten kan lägga till platser i kontot