Produktkatalogen gir informasjon om styrehusprodukter som en konto for øyeblikket ikke er abonnert på (eller ikke tidligere har blitt abonnert på).  Den er tilgjengelig for kontorepresentanter, administratorer og ledere fra nedre venstre hjørne av en hvilken som helst styrhusfane ved å klikke på "Produktkatalog".

Bare kontorepresentanter kan starte en gratis fem-dagers forhåndsvisning av et nytt produkt.  (Se støtteartikkelen vår kalt "Produktforhåndsvisning" for mer informasjon.)  Andre administratorer og ledere kan imidlertid bla gjennom produktkatalogen etter flere produkter som kan være av interesse for forhandleren.