Produktkatalogen ger information om styrhyttsprodukter som ett konto för närvarande inte prenumererar på (eller inte tidigare har prenumererats).  Den är tillgänglig för kontorepresentanter, administratörer och chefer från det nedre vänstra hörnet på valfri styrhyttflik genom att klicka på "Produktkatalog."

Endast kontorepresentanter kan initiera en kostnadsfri förhandsgranskning på fem dagar av en ny produkt.  (Se vår supportartikel som heter "Produktförhandsvisning" för mer information.)  Andra administratörer och chefer kan dock bläddra i produktkatalogen efter ytterligare produkter som kan vara av intresse för återförsäljaren.