We hebben een korte videozelfstudie gemaakt waarin je laat zien hoe:

Hieronder vindt u ook schriftelijke instructies als u dat liever hebt:

1. Zorg er eerst voor dat u de locatie al aan uw account hebt toegevoegd. (Klik hier om te zien hoe dat moet.)

2. Ga naar het tabblad Personen.

3. Selecteer de naam van de persoon aan wie u een locatie wilt toevoegen.

4. Selecteer in het detailvenster het potloodpictogram naast 'Locatie'.

5. Selecteer de vervolgkeuzelijst en selecteer de locatie. Sla uw wijzigingen op.