Het activiteitenvenster bevindt zich boven aan het tabblad Dashboard voor accountvertegenwoordigers, beheerders en managers, evenals voor producteigenaren. In het activiteitenpaneel kunnen deze gebruikers een overzicht vinden van de recente activiteiten van hun team op Wheelhouse College, verdeeld in twee categorieën: trainingsactiviteit en gebruikersevenement.  Gebruikers kunnen schakelen tussen deze twee categorieën door op de categorienamen te klikken.  Het activiteitenvenster kan worden uitgebreid of gecontracteerd door op de pijl te klikken.

De categorie Trainingsactiviteit bevat informatie over het volgende: 1) gebruikers die onlangs quizzen, eindexamens en cursussen hebben voltooid; 2) gebruikers van wie de eindexamens en cursussen zijn gereset en de deadlines van hun cursus zijn verlengd en door wie deze acties zijn ondernomen; en 3) gebruikers die zijn ingeschreven voor cursussen, die zijn uitgeschreven voor cursussen en opnieuw zijn ingeschreven voor cursussen en door wie deze acties zijn ondernomen.

De categorie Gebruikersgebeurtenis bevat informatie over het volgende: 1) updates van gebruikersinformatie; 2) de namen van gebruikers die zijn toegevoegd aan of verwijderd uit het Account; en 3) de namen van gebruikers die nieuwe maaltijden toegewezen kregen of die niet werden gegeten.  Bovendien wordt in elk van deze gevallen de naam opgegeven van de gebruiker die de actie heeft uitgevoerd.