Rekisteröinti on toiminto, jonka esimies tai järjestelmänvalvoja käyttäjä tekee rekisteröidäkseen itsensä tai ryhmänsä jäsenet kursseille. Esimiehet ja ylläpitäjä voivat ilmoittautua kursseille nopeasti Kirjasto-välilehdeltä, mutta määrittävät kurssirekisteröinnit henkilökunnalle Ihmiset-välilehden kautta. Henkilöstön käyttäjien on oltava yhteydessä esimiehiinsä, jos he haluavat ilmoittautua lisäkursseille.

Wheelhouse College määrittää vakiorekisteröinnit kursseille, jotka perustuvat osastoihin, joille uusia käyttäjiä on määritetty; Jos hallinnoija tai järjestelmänvalvoja haluaa kuitenkin määrittää mukautettuja rekisteröintejä, hän voi tehdä sen määrittäen käyttäjäprofiilin.

Ilmoittautua kursseille:

1. Siirry Kirjasto-välilehteen.
  2. Etsi rekisteröintilinkki Tila-sarakkeesta.
  3. Napsauta "rekisteröidy" ja valitse "KYLLÄ" esiin ilmestyvässä moduulissa.
  4. Kaikki on valmista! Löydät kurssin Kurssit-välilehdeltä.

Voit rekisteröidä tiimisi kursseille:

1. Siirry Ihmiset-välilehteen.
  2. Napsauta kursseille rekisteröitävän käyttäjän nimeä tai valitse Tietoruudussa Ryhmit.
  3. Jos valitset Ryhmit, valitse rekisteröitäväsi nimet ja sitten tietopaneelin alareunasta "ilmoittaudu kursseille".
  4. Jos haluat jatkaa henkilön rekisteröintiä, valitse "Ilmoittaudu kursseille" hänen yksilöllisen tietopaneelinsa alareunassa.
  5. Valitse tuote (tarvittaessa) täytelaatikosta.
  6. Valitse, haluatko tämän henkilön rekisteröitymään vakiorekisteröintiin vai mukautettuun rekisteröintiin. Jos valitset "mukautetut rekisteröinnit", sinulle annetaan luettelo vaihtoehdoista, joista valita. Voit suodattaa nämä asetukset osaston mukaan valitsemalla Luokat-valintaruudun. Napsauta kunkin kurssin vieressä olevaa Lisää-linkkiä rekisteröidäksesi käyttäjän kurssille. Valitse Seuraava.
  7. Tarkista muutokset seuraavalla sivulla ja jos kaikki näyttää hyvältä, valitse Valmis.

Huomautus: Käyttäjän on istuttava tuotteessa, jotta hän voi ilmoittautua kursseilleen. Klikkaa tästä oppiaksesi istumaan jonkun tuotteeseen ennen rekisteröimistä.