Registrering er en handling som en leder eller administrativ bruker bruker for å registrere seg selv eller medlemmer av teamet sitt i kurs. Ledere og administratorer kan raskt registrere seg i emner fra Bibliotek-fanen, men tilordne kursregistreringer til ansatte via Personer-fanen. Ansatte må kontakte lederne sine hvis de vil være påmeldt flere kurs.

Wheelhouse College tildeler standardregistreringer i kurs basert på avdelingene som nye brukere er tildelt; Hvis en overordnet/administrator imidlertid vil tilordne egendefinerte registreringer, kan de gjøre det når de konfigurerer brukerprofilen.

Slik melder du deg på kurs:

1. Gå til Bibliotek-fanen.
  2. Finn påmeldingslenken i Din status-kolonnen.
  3. Klikk på "registrer" og velg "JA" i modulen som dukker opp.
  4. Du er klar! Du finner emnet på Dine emner-fanen.

Slik melder du deg på teamet sitt i kurs:

1. Gå til Personer-fanen.
  2. Klikk navnet på brukeren du vil registrere deg for emner, eller klikk På gruppe i detaljpanelet.
  3. Hvis du klikker på Gruppe, velger du navnene på de du vil registrere, og deretter "registrer deg i emner" nederst i detaljpanelet.
  4. Hvis du vil fortsette å registrere en person, velger du «Registrer deg i emner» nederst i panelet for individuelle detaljer.
  5. Velg produktet (om nødvendig) i boksen som fylles ut.
  6. Velg om du vil at denne personen skal registreres i standardregistreringer eller egendefinerte registreringer. Hvis du velger «egendefinerte registreringer», får du en liste over alternativer du kan velge mellom. Du kan filtrere disse alternativene etter Avdeling ved å velge rullegardinlisten ved siden av Kategorier. Klikk på «Legg til»-lenken ved siden av hvert emne for å registrere brukeren i emnet. Velg Neste.
  7. Gå gjennom endringene på neste side, og hvis alt ser bra ut, velger du Fullfør.

Merk: En bruker må sitte i et produkt for å være påmeldt kursene sine. Klikk her for å lære hvordan du setter noen i et produkt før du registrerer dem.