Inschrijving is een actie die een manager- of administratieve gebruiker onderneemt om zichzelf of leden van zijn team te registreren in cursussen. Managers en beheerders kunnen zich snel inschrijven voor cursussen via het tabblad Bibliotheek, maar zullen cursusinschrijvingen toewijzen aan medewerkers via het tabblad Personen. Medewerkers moeten contact opnemen met hun managers als ze willen worden ingeschreven voor extra cursussen.
Wheelhouse College wijst standaardinschrijvingen toe in cursussen op basis van de afdelingen waaraan nieuwe gebruikers zijn toegewezen; Als een manager/beheerder echter aangepaste inschrijvingen wil toewijzen, kan dit worden doen wanneer hij het gebruikersprofiel instelt.

Om jezelf in te schrijven voor cursussen:
  1. Navigeer naar het tabblad Bibliotheek.
  2. Zoek de inschrijfkoppeling in de kolom Uw status.
  3. Klik op "inschrijven" en selecteer "JA" in de module die verschijnt.
  4. Je bent er klaar voor. Je kunt die cursus vinden op het tabblad Je cursussen.

Om je team in te schrijven voor cursussen:

1. Navigeer naar het tabblad Personen.
  2. Klik op de naam van de gebruiker die u wilt inschrijven voor cursussen of klik op Groeperen in het deelvenster Details.
  3. Als u op Groep klikt, selecteert u de namen van degenen die u wilt inschrijven en vervolgens 'inschrijven voor cursussen' onder aan het detailvenster.
  4. Als u een persoon wilt inschrijven, selecteert u 'Inschrijven in cursussen' onder aan het deelvenster Individuele gegevens.
  5. Selecteer het product (indien nodig) in het vak dat wordt ingevuld.
  6. Kies of u deze persoon wilt inschrijven voor standaard- of aangepaste inschrijvingen. Als u 'aangepaste inschrijvingen' kiest, krijgt u een lijst met opties om uit te kiezen. U kunt deze opties filteren op Afdeling door het vervolgkeuzevak naast Categorieën te selecteren. Klik op de link 'toevoegen' naast elke cursus om die gebruiker in te schrijven voor de cursus. Selecteer 'Volgende'.
  7. Bekijk op de volgende pagina de wijzigingen en als alles er goed uitziet, selecteert u 'Voltooien'.
Opmerking: Een gebruiker moet in een product zitten om te worden ingeschreven voor zijn cursussen. Klik hier voor meer informatie over hoe u iemand in een product kunt plaatsen voordat u hem of haar inschrijft.