Personalbrukere kan finne kursdetaljer ved å klikke på Kursene dine øverst på skjermene sine. Derfra kan de finne kurset de er interessert i Gjeldende eller Fullført-fanen på venstre side av skjermen. Når et kurs er valgt, vil brukerne se informasjon om eventuelle forutsetninger og emnebeskrivelsen i Emnedetaljer-panelet.

Administratorer og administratorer kan finne detaljer om de påmeldte kursene sine ved først å klikke på Emnene dine til venstre på skjermene sine.  Når de er på Dine emner-skjermen, ser de en liste over gjeldende og fullførte emner, delt inn i faner. Når interesseforløpet er valgt, vises informasjon om forutsetninger og emnebeskrivelsen under navnet på kurset.

Ledere og administratorer kan også se emnedetaljer fra biblioteket sitt ved å velge Bibliotek-fanen og Emnetittel.