Personalanvändare kan hitta kursinformation genom att klicka på Dina kurser högst upp på sina skärmar. Därifrån kan de hitta kursen de är intresserade av fliken Aktuell eller Slutförd på vänster sida av skärmen. När en kurs har valts ser personalen information om eventuella förutsättningar och kursbeskrivningen på panelen Kursinformation.

Administratörer och chefer kan hitta information om sina inskrivna kurser genom att först klicka på dina kurser till vänster på sina skärmar.  Väl på skärmen Dina kurser ser de en lista över aktuella och avslutade kurser, indelade i flikar. När intresseföringen har valts visas information om förutsättningar och kursbeskrivningen under kursens namn.

Chefer och administratörer kan också visa kursinformation från sitt bibliotek genom att välja fliken Bibliotek och kursrubriken.