Instrumentbordet for administrator/behandling gir en rask oversikt over teamets fremdrift.   Varsler-panelet viser de nyeste sporede aktivitetene. Personalkursets fremdriftspanel skisserer aktivitet etter avdeling og driller ned i individuell personalaktivitet. Her kan du raskt få et sammendrag av hvordan teamet ditt per avdeling gjør det.

I 2023 forbedret vi fremdriftsrapportene våre til å være mer fleksible og nedlastbare for å gi administratorer og ledere muligheten til å organisere og bruke de nedlastede dataene for å passe deres egne interne rapporteringsbehov. Sjekk ut artikkelen her for å se disse oppgraderingene.

Personalets brukeraktiviteter kan også vises ved å klikke på personens navn fra Personalkursfremdrift-panelet; Derfra blir du rutet til Personer-fanen.  Klikk på personens navn, og et detaljpanel åpnes på høyre side av siden.  Klikk på Nåværende påmeldinger-lenken mot den nederste halvdelen av dette panelet, så kan du se når denne personen startet et bestemt kurs og når det skyldes, samt den nåværende fremgangen i det kurset.  Klikk på Fullførte emner-lenken og velg en emnetittel der du finner quiz/ eksamensresultater og datoer da kurset ble fullført. Hvis du klikker på Sertifikater-lenken, vil du se eventuelle opptjente sertifikater og kunne se eller skrive dem ut.

Til slutt er det enkelt å kjøre en fremdriftsrapport på en bruker for å se nøyaktig hva den brukeren har holdt på med, og hvor mye opplæring han/hun må fullføre.  Fremdriftsrapporten skisserer avdelingen(e) en bruker er registrert i. gjeldende, lukkede og fullførte kurs; i tillegg til datoer, poengsummer og sertifikater relatert til fullførte kurs.

Gå gjerne til biblioteket og se gjennom kurset Komme i gang - Leder for nyttige tips.  Du finner detaljer relatert til elementene ovenfor i følgende videoer: "The Manager Dashboard" og "People Part 1".